Deutsch Dutch Türkisch

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
De volgende bepalingen zijn onze algemene voorwaarden.; Ze zijn onderdeel van elk contract dat wij met de klant sluiten.

1. Het klikken op de knop "order versturen" is bindend voor het afsluiten van de koopovereenkomst. Na het afronden van uw bestelling, heeft u de mogelijkheid om elk artikel in uw bestelling te zien, te wijzigen of ongedaan te maken. Controleert u alstublieft de juistheid van uw bestelling en corrigeert u eventuele fouten. Als u een bestelling elektronisch aan ons verstuurt, zullen wij bij ontvangst van uw bestelling een bevestiging in de vorm van een email sturen. Deze bevestiging geldt tevens als onze aanvaarding van uw bestelling. Na aanvaarding van uw bestelling is de koopovereenkomst juridisch bindend.

2. Wij behouden ons voor, in het geval dat de bestelde goederen niet leverbaar zijn en wij door onvoorziene omstandigheden niet beleverd worden, niet te leveren of een kwalitatief gelijkwaardig product te leveren, indien de klant hiermee akkoord gaat. In het geval wij niet kunnen leveren, zullen wij de klant hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte stellen en de betalingen retourneren.

3. Het bedrijf Ewil bv zal de goederen 1-2 dagen na ontvangst van betaling en bij levering onder rembours 1-2 dagen na uw bestelling naar u verzenden.

a. Op levering onder rembours dienen de leveringskosten van €6,90 (incl. btw) in ieder geval door de klant te worden voldaan.

b. Indien uw bestelling hoger is dan €20,- (incl. BTW), neemt Ewil BV de verzendkosten op zich.
c. Is uw bestelling lager dan €20,- (incl. BTW), dan bedragen de verzendkosten €4,-. Indien u kiest voor levering onder rembours, gelden de kosten genoemd onder 3a.

4. Het totaalbedrag dient binnen 7 dagen na ontvangst van onze bevestigings-e-mail te worden gedaan. U kunt betalen door overschrijving op de rekening van Ewil BV, rekening 5102526017 bij de Raiffeisenbank te Heinzberg, BLZ: 37069412. Bij levering onder rembours dient betaald te worden op het moment van levering door de vervoerder.

Schriftelijk bereikt u ons ook per brief aan het volgende adres: Voor de garantie gelden de wettelijke bepalingen. Voor vragen of klachten heeft de klant de mogelijkheid om via e-mail in contact met Ewil BV te komen. Verder heeft u ook de mogelijkheid ons per brief te bereiken onder het volgende adres: Ewil BV, Servatiusstraat 12A, 6361 JK Nuth,Limburg, Nederland.

Zowel de contractonderhandelingen als de contracttekst zijn uitsluitend beschikbaar in het Duits. De contracttekst krijgt u na het ondertekenen van de koopovereenkomst van Ewil BV per e-mail opgestuurd naar het adres dat u heeft opgegeven.
a. Bovendien zal Ewil BV de tekst van het contract na het afsluiten van het contract vastleggen, waarbij de klant ook de mogelijkheid heeft tot inzage van zijn klantenrekening.
b. Bij een bestelling als gast wordt de contracttekst slechts tot voltooiing van de verzendprocedure opgeslagen. Inzage is bij de optie bestelling als gast niet mogelijk.


Bij een bestelling als gast wordt de contracttekst aan het eind van de verzendprocedure opgeslagen. Een inzage is bij de optie gastbestelling niet mogelijk.
a. Bovendien zal Ewil BV de tekst van het contract na het sluiten van de overeenkomst opslaan, waarbij de klant ook de mogelijkheid heeft om zijn account in te zien.
 

Terug

Linkempfehlungen:

Kratom Wiki mit nützlichen Infos über die Wirkung von Kratom | Weitere Infoseite zum Thema Kratom| Noch mehr Kratom kaufen? Dann schauen Sie in unserem Grosshandel vorbei |

Parse Time: 0.144s