Deutsch Dutch Türkisch

Leverings en verzendkosten

Verzendkosten

  • Wij berekenen vanaf 20 Euro Bestelwaarde geen Verzendkosten binnen Nederland.
  • Voor Rembourszendingen berekenen wij 6€ extra Verzendkosten binnen Nederland.
     
Wij verzenden onze Goederen uitsluitend in een neutrale Verpakking met de Afzender van de Firma Ewil BV.
De Goederen worden van ons uitsluitend met de Post verstuurd,

Voor verzendingen in andere EU-Staten worden € 16 kosten berekend voor een verzekerd Pakket. Als Brief tot 150g , € 6.

TIPS voor een snelle Levering bij vooruitbetaling.

Om de goederen zo snel mogelijk te ontvangen, maakt U gewoon een Print-Screen van Uw Online-Bankoverwijzing of scant U het Kopie van het Betalingsbewijs van uw Bank. Zodra wij dit per E- Mail ontvangen hebben,versturen wij de Goederen direkt. Zo kunnen wij de goederen op dezelfde dag als de bankoverwijzing versturen en duurt het niet de gebruikelijke 2-3 Dagen bij een normale bankoverwijzing. .
 

Print-Screen

Een Print-Screen kunt u maken door, wanneer u de online-overwijzing tot stand gebracht heeft, de "enter-toets" op uw toetsenbord in te drukken. Daarna opent u het Windows Programma "Paint" of "Wordpad". Nu klikt u op het menupunt "bewerken" en dan op "invoegen". Nu zou u uw overwijzing moeten kunnen zien. Nu nog eenvoudig op het Menu "Bestand klikken en dan "versturen" en er opent zich een venster, zodat u de Overwijzingsbevestiging ons per email kunt sturen.


Retourzendingen en Afbestellingen
 

U kunt Uw Aankoop,zonder opgaaf van redenen, binnen twee weken afbestellen in de vorm van b.v.(Brief,Fax of E-Mail). Ook kunt u de ankoop annuleren door een retourzending van de bestelling. De termijn begint na ontvangst van deze Instructie, doch niet vòòr ontvangst van de goederen. Voor handhaving van de afbestellingstermijn voldoet de tijdige verzending van de afbestelling of de retourzending. U kunt ook een deel van de goederen teruggeven. Daarmee verwijst de afbestelling alleen op dit deel van uw aankoop. In geval van een effectieve afbestelling,bv.een ontvangen retourzending, zijn de wederzijdse ontvangen garanties terug te geven en ook ontvangen benodigheden (bv. Rente) terug te geven. Kunt U ons de ontvangen Garantie deelsgewijze of in zijn geheel niet of slechts in verslechterde toestand teruggeven, zijn we genoodzaakt U een schadevergoeding in rekening te brengen.Dit geldt niet voor het afstaan van goederen , waarbij kan worden vastgesteld, dat de verslechtering reeds bij het verzenden of tijdens transport is veroorzaakt.Overigs kunt U de waarde van het produkt waarborgen,door voor in gebruikname de verslechtering te melden en alles na te laten, wat de waarde van het produkt kan beinvloeden. Verplichtingen voor het terugbetalen van betalingen moet binnen 30 dagen voltooid zijn. Pakket-goederen kunnen binnen Nederland op onze kosten worden teruggestuurd. Pakket-goederen die niet verstuurd kunnen worden,zullen bij U worden afgehaald. De termijn begint met de verzending van de goederen of u afbestellingverklaring,voor ons met de ontvangst.

Terug

Linkempfehlungen:

Kratom Wiki mit nützlichen Infos über die Wirkung von Kratom | Weitere Infoseite zum Thema Kratom| Noch mehr Kratom kaufen? Dann schauen Sie in unserem Grosshandel vorbei |

Parse Time: 0.155s